vrijdag 24 april 2020

Nieuwe taakjes staan klaar!

Beste ouders

Een oprechte dank je wel om vandaag naar school te komen. Fijn om te zien en te horen dat jullie volop bezig zijn met 'juf of meester' te spelen 😃. Ik besef maar al te goed welke taak er op jullie schouders momenteel rust. Het ene kindje heeft de leerstof wat sneller onder de knie dan de andere. Dat is in de klas uiteindelijk ook zo. Maar weet dat vanaf de school terug opstart we alles zullen herhalen en bekijken of de nieuwe leerstof uiteindelijk ook gekend is en bij wie welke hiaten er nog zitten. Jullie doen jullie best, meer kan ik niet van jullie vragen.

Voor de ouders die niet aanwezig waren... De bundels liggen ter beschikking op school. Gelieve maandag contact op te nemen met het secretariaat 059/70 95 12 en deze zo snel mogelijk te komen halen.

Bij 'voor ouders' vinden jullie het nieuwe schema terug voor volgende week en de correctiesleutel van de taaltaakjes (20/04 tem 24/04) in het roze werkboekje kern 8.
Onder 'taakjes' staat alles klaar voor maandag 27 april tem donderdag 30 april. Als er een woord in een andere kleur of er staat 'klik hier' dan zit er een verborgen link naar een spelletje of meer info.

Vrijdag 1 mei hoeven ze niet te werken en mogen jullie genieten van een verlengd weekend.

Tot snel

Met vriendelijke groetjes
Juf Michèle






Geen opmerkingen: